Over


Over ons


Na 20 jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam te zijn geweest op de markt, kan ik wel zeggen dat ik van mensen hou. Contact maken en achterhalen wat nu hun échte wensen zijn. Via via kwam er medio 2012 een nieuwe uitdaging op mijn pad, te weten Greco toilet services met enkele evenementen in de portefeuille. Na twee seizoenen partnerschap zijn we overeengekomen dat ik het stokje over zou nemen en mijn vleugels uit zou slaan.


Sindsdien heb ik meerdere festivals en evenementen bezocht om verbeterpunten in beeld te krijgen. Dit resulteerde in de huidige opzet van Sander`s Service.


Kwaliteit

Communicatief vaardig en vakkundig personeel.


Originaliteit

De standaard "extra" service.


Flexibiliteit

Wij blijven zo lang als nodig is.


Vriendelijkheid

Respectvol en toegankelijk.


Professionaliteit

Wij gebruiken o.a. schoonmaak middelen die minder belastbaar zijn voor het milieu.

Al sinds 3000 voor Christus maken mensen gebruik van een ingerichte ruimte om hun behoefte te doen. Veelal belandden de uitwerpselen in de rivier of slotgracht. Voor de romeinen was het een sociaal gebeuren, ze zaten gewoon op een rij te kletsen.


Tegenwoordig hechten we meer aan onze privacy en is de hygiëne gelukkig beter verzorgd.


Voor outdoor-events is de opzet van de sanitaire omgeving afhankelijk van aanwezige voorzieningen zoals wateraansluiting en rioolafvoer. Maar er zijn diverse mogelijkheden om dit probleem te tackelen, al zijn daar wel meerkosten aan verbonden. Door middel van krachtige pompen kunnen units voorzien worden van water en tevens worden afgevoerd nadat de uitwerpselen en papier vermalen is.

 

Zonder deze voorzieningen bestaat de mogelijkheid om "stand-alone" toiletten alias dixi`s, portolets of te wel de plastic huisjes te plaatsen. Hier komt de ontlasting in het reservoir onder de wc-bril en dient geleegd te worden. Er wordt vaak voor gekozen omdat ze de goedkoopste variant zijn. Plastic heeft de eigenschap dat het vocht aantrekt cq minder snel uitwasemt. Dit wordt door veel bezoekers als onhygiënisch ervaren, maar is niet te vermijden. Gelukkig bestaan er wel goede verfrissers om de geur te beperken.


Al met al is het toiletbeheer van essentieel belang, want het ontbreken van toiletpapier en vies interieur zijn uit den boze. Een natte vloer, veroorzaakt door drinkbekers in de urinoirs is tevens een grote ergernis van de bezoekers. Wanneer deze zaken op orde zijn vormt de omgeving en andere randzaken de beleving van een gang naar het toilet. En hier komen wij om de hoek kijken!

Wist u dat.....


Uit een onderzoek van de fabrikant van tissue- en hygiëneproducten, Tork, uitgevoerd door PanelWizard blijken nog veel meer ‘toiletgeheimen':


Onder de maat

 Bijna de helft (49,6%) vindt de hygiëne in horecatoiletten onder de maat en het overgrote deel (70,9%) vermijdt er elk contact met de wc-bril. Verder valt het 51,3% van de vrouwen en 32,5% van de mannen op dat er vaak geen toiletpapier is.


Overal online

 26,7% gaat sms-en, twitteren of e-mailen met de mobiele telefoon, 21,4% belt. In 2008 zat Nederland voornamelijk nog een krantje te lezen op het toilet (35,3%), tegenwoordig vinden Nederlanders het interessanter om tijdens een toiletbezoek online te zijn.


Vrouwen kritischer

 We zijn een proper volkje: ruim een kwart van de Nederlanders wast de handen meer dan acht keer per dag. Misschien dat we daarom niet zo happig zijn op het gebruik van openbare toiletten. Met maar liefst 52,6% wacht meer dan de helft van de vrouwen tot ze weer thuis is, hetzelfde geldt voor 29,3% van de mannen.Tork wil met dit onderzoek  horecagelegenheden bewust maken van het feit dat het anders, schoner en hygiënischer kan.


Meer informatie: www.tork.nlDoordat mensen met overmatig drank en/of drugs vaak op adem willen komen in de relatief rustige omgeving van de toiletten zijn wij vaak getuige van ongevallen.

 

Onze medewerkers hebben allemaal een cursus EHBD-u bijgewoond en zijn daardoor bewust van de meest gebruikelijke ongevallen en zijn dus een verlengstuk van de EHBO ter plaatse.